Veelgestelde vragen

Algemeen

Leuk dat u geïnteresseerd bent! Momenteel zijn alle woningen verhuurd. Wilt u op de hoogte blijven van de beschikbaarheid van de woningen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar huren@bridgesre.nl met daarin de volgende gegevens:

 • Uw naam;
 • Uw contactgegevens;
 • Huurbudget; en
 • Het type woning dat uw voorkeur heeft (studio, appartement of maisonnette).
 
Wij informeren u als er een woning beschikbaar komt.

De woningen in Lyceum worden verhuurd in de vrije sector. Hierdoor is het niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen.

Nee, helaas kunnen we dat niet doen. Iedere woningzoeker krijgt bij ons een gelijke kans. Bridges Wonen heeft een grote woningportefeuille in de stad en regio Utrecht. Bent u geïnteresseerd in ons woningaanbod? Stuur dan een e-mail naar huren@bridgesre.nl  met daarin uw woonwensen. Ons team kan u zo beter ondersteunen in uw zoektocht naar een nieuw thuis.

Inkomen

Huren bij Lyceum is mogelijk vanaf € 1.425, -, afhankelijk van het type woning (studio, appartement of maisonnette). Bij het beschikbaar komen van een bij uw woonwensen passende woning, informeren wij u over de huurprijs voor die woning. Om te kunnen huren, vragen wij een gemiddeld bruto maandinkomen van minimaal drie keer de kale maandhuur. Samen huren? Dan gelden aangepaste voorwaarden. Meer weten? Bekijk de huurvoorwaarden op onze website.

 De woningen bij Lyceum zijn niet geschikt voor woningdelers.

Het huren van een woning bij Lyceum is alleen mogelijk als uw inkomen toereikend is. Hiervoor mogen maximaal twee inkomens meegerekend worden. Een garantstelling behoort niet tot de mogelijkheden.

Huren

Huren bij Lyceum is mogelijk vanaf € 1.425, -, afhankelijk van het type woning (studio, appartement of maisonnette). Deze huurprijs is exclusief servicekosten van € 100, -.

De oppervlakte van de woningen varieert van 42 m2 tot 88 m2. Twee woningen beschikken over een balkon van 5 m2. Alle woningen zijn voorzien van een uitpandige berging van 5 m2.

Ja, de servicekosten bedragen € 100,- per maand. Daarvan laten wij onder andere de gezamenlijke ruimten in Lyceum schoonmaken en onderhouden. Daarnaast betaalt u maandelijks voor stadsverwarming, elektriciteit en water. De overeenkomsten hiervoor sluit u zelf af en de kosten worden rechtstreeks door uw leverancier bij u in rekening gebracht.

De minimale huurperiode bij Lyceum is één jaar.

Alle woningen van Lyceum hebben onderstaande kenmerken:

 • Grote raampartijen voorzien van goed geïsoleerd glas.
 • Tot aan de hoge plafonds glad gestucte en licht gesausde muren.
 • Op maat gemaakte keukens voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur van Bosch.
 • Luxe sanitair in het aparte toilet en de badkamer, zoals een modern badkamermeubel, regendouche, designradiator, glazen douchewand en spiegel met verlichting. 
 • Raamdecoratie op maat; witte inbetween gordijnen voor overdag en verduisteringsgordijnen voor in de avond. 
 • Separate (technische) ruimte met aansluiting voor was- en droogmachine. 
 • Elke woning is voorzien van airconditioning en lage temperatuur vloerverwarming.
 • Talloze duurzame voorzieningen, zoals LED verlichting, stadsverwarming en eigen energieopwekking door middel van zes zonnepanelen.
De woningen zijn voorzien van een inpandige bergruimte met aansluiting voor was- en droogmachine. Ook beschikken ze over een uitpandige berging van 5 m2 op besloten terrein.

Bij Lyceum zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig.

De energielabels van onze woningen variëren van A+ tot A+++. Hier zijn wij trots op! Tijdens de renovatie is het pand geïsoleerd. De woningen zijn voorzien van talloze duurzame voorzieningen, zoals LED verlichting, stadsverwarming en eigen energieopwekking door middel van zes zonnepanelen.

Overig

Bridges Real Estate is de trotse eigenaar en beheerder van Lyceum. Wij werken vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw. Het is een plek waar dromen worden waargemaakt. Creaties voor het leven, daar staan wij voor. Wilt u meer weten over ons team of ons vastgoed? Kijk eens op www.bridgesre.nl.

Ons team staat voor u klaar. Voor vragen kunt u gemakkelijk een e-mail sturen naar huren@bridgesre.nl. Liever meteen iemand spreken? Bel dan tijdens kantooruren naar
030 – 204 50 14.

DISCLAIMER
Alle informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan Bridges Real Estate de juistheid of volledigheid van de inhoud niet garanderen. Bridges Real Estate aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie. U kunt hier terecht voor onze algemene voorwaarden.