Algemeen

Leuk dat u een woning bij ons wilt huren! Inschrijven doet u door een e-mail te sturen naar
huren@bridgesre.nl, met daarin:

• De huisnummers van de woningen die uw voorkeur hebben (minimaal één en maximaal drie); en
  • Een aantal documenten, afhankelijk van uw inkomenssituatie. Welke dat zijn, leest u hier.

Wij vinden het leuk dat u geïnteresseerd bent in Lyceum! Daarom is inschrijven vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden.

De woningen in Lyceum worden verhuurd in de vrije sector. Hierdoor is het niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen.

Ja, dat kan. Alle woningen zijn beschikbaar voor een vrijblijvende bezichtiging. U kunt telefonisch een afspraak inplannen met onze verhuurmedewerkerster Jennifer Toppenberg via 030 204 5014 of door te mailen naar huren@bridgesre.nl.

Nee, helaas kunnen we dat niet doen. Iedere inschrijver krijgt bij ons een gelijke kans. Toewijzing van de woningen is afhankelijk van de inkomenstoets, beschikbaarheid, volledigheid van uw dossier, uw voorkeur(en) en het aantal gegadigden voor dezelfde woning. Wel heeft u de mogelijkheid om een korte motivatie of toelichting met uw inschrijving mee te sturen. Bridges Wonen heeft een grote woningportefeuille in de stad en regio Utrecht. Relevante achtergrondinformatie zorgt ervoor dat ons team u beter kan ondersteunen in uw zoektocht naar een nieuw thuis.

Inkomen

Huren bij Lyceum is mogelijk vanaf € 1.425,- voor de studio’s, vanaf € 1.495,- voor de appartementen en vanaf € 1.650,- voor de maisonnettes. Om te kunnen huren, vragen wij een gemiddeld bruto maandinkomen van minimaal drie keer de kale maandhuur. Samen huren? Dan gelden aangepaste voorwaarden. Meer weten? Bekijk de huurvoorwaarden op onze website.

De woningen bij Lyceum zijn niet geschikt voor woningdelers.

Het huren van een woning bij Lyceum is alleen mogelijk als uw inkomen toereikend is. Hiervoor mogen maximaal twee inkomens meegerekend worden. Een garantstelling behoort niet tot de mogelijkheden.

Huren

De huurprijzen bij Lyceum liggen tussen € 1.425,- en € 2.095,- afhankelijk van het type woning (studio, appartement of maisonnette). De huurprijzen per woningtype staan op de website vermeld en zijn exclusief servicekosten van € 100,-.

De oppervlakte van de woningen varieert van 42 m2 tot 88 m2. Twee woningen beschikken over een balkon van 5 m2. Alle woningen zijn voorzien van een uitpandige berging van 5 m2.

Ja, de servicekosten bedragen € 100,- per maand. Daarvan laten wij onder andere de gezamenlijke ruimten in Lyceum schoonmaken en onderhouden. Daarnaast betaalt u maandelijks voor stadsverwarming, elektriciteit en water. De overeenkomsten hiervoor sluit u zelf af en de kosten worden rechtstreeks door uw leverancier bij u in rekening gebracht.

De minimale huurperiode bij Lyceum is één jaar.

De woningen worden naar verwachting in augustus 2022 opgeleverd. Wij informeren u ruim van tevoren over de exacte opleverdatum. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen!

De woningen van Lyceum worden opgeleverd met onderstaande kenmerken:

• Grote raampartijen voorzien van goed geïsoleerd glas.
  • Tot aan de hoge plafonds glad gestucte en licht gesausde muren.
  • Op maat gemaakte keukens voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur van Bosch.
  • Luxe sanitair in het aparte toilet en de badkamer, zoals een modern badkamermeubel, regendouche, designradiator, glazen douchewand en spiegel met verlichting.
  • Raamdecoratie op maat; witte inbetween gordijnen voor overdag en verduisteringsgordijnen voor in de avond.
  • Separate (technische) ruimte met aansluiting voor was- en droogmachine.
  • Elke woning is voorzien van airconditioning en lage temperatuur vloerverwarming.
  • Talloze duurzame voorzieningen, zoals LED verlichting, stadsverwarming en eigen energieopwekking door middel van zes zonnepanelen.

De woningen worden opgeleverd inclusief hoogwaardig afgewerkte badkamer, apart toilet en keuken met alle apparatuur die u nodig heeft.

De woningen zijn voorzien van een inpandige bergruimte met aansluiting voor was- en droogmachine. Ook beschikken ze over een uitpandige berging van 5 m2 op besloten terrein.

Bij Lyceum zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig.

De energielabels van onze woningen variëren van A+ tot A+++. Hier zijn wij trots op! Tijdens de renovatie is het pand geïsoleerd. De woningen zijn voorzien van talloze duurzame voorzieningen, zoals LED verlichting, stadsverwarming en eigen energieopwekking door middel van zes zonnepanelen.

Overig

Bridges Real Estate is de trotse eigenaar en beheerder van Lyceum. Wij werken vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw. Het is een plek waar dromen worden waargemaakt. Creaties voor het leven, daar staan wij voor. Wilt u meer weten over ons team of ons vastgoed? Kijk eens op www.bridgesre.nl.

Ons team staat voor u klaar. Voor vragen kunt u gemakkelijk een e-mail sturen naar huren@bridgesre.nl. Liever meteen iemand spreken? Bel dan tijdens kantooruren naar
030 – 204 50 14.

DISCLAIMER
Alle informatie op deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan Bridges Real Estate de juistheid of volledigheid van de inhoud niet garanderen. Bridges Real Estate aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor onnauwkeurigheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie. U kunt hier terecht voor onze algemene voorwaarden.